top of page
Jumping Under Arch

De reis naar jezelf

Vind jezelf weer terug en overwin de stagnatie met BeAuthentic Life Coaching! Ons coachtraject biedt een begeleide reis naar persoonlijke groei en herstel van je ware zelf.

Wat wij bieden:

  • Intakegesprek: Een vertrouwelijk gesprek om jouw doelen en uitdagingen te begrijpen, en een plan op maat te maken.

  • 3 Sessies: We onderzoeken zelfbewustzijn, versterken jouw innerlijke kracht (met behulp van paarden) en bouwen empowerment en positieve vooruitzichten op.

Laat ons je helpen bij het doorbreken van vastgelopen patronen en het (her)ontdekken van wie je echt bent. Neem vandaag nog contact op en begin je reis naar een hernieuwde en vervulde jij!

"Pay attention to the things you are naturally drawn to.

They are often connected to your path, passion, and purpose in life. Have the courage to follow them"

- Ruben Chavez -

Autovakantie

The long way home

Voel je je vastlopen, worstelend met burnout, depressie, pesten of een laag zelfbeeld? De vragen "Waarom voel ik niet meer?" en "Is dit het nu?" kunnen overweldigend zijn. Bij BeAuthentic Coaching begrijpen we dat.

Ons unieke traject biedt een holistische aanpak, verweven met zowel traditionele coaching als ervaringsgericht leren met paarden. Samen verkennen we je gedachten, overtuigingen en verlangens. We herstellen niet alleen de verbinding met jezelf, maar ook met de krachtige natuur om ons heen.

Of je nu kiest voor coaching of de kracht van paarden ervaart, we reiken je de tools aan om je innerlijke kompas te herijken en een heldere visie voor de toekomst te creëren. Ontdek dat "het nu" vloeibaar is en dat je zelf de regisseur van je leven kunt zijn.

Sta op en begin je reis naar authenticiteit en verbinding. Bij BeAuthentic Coaching begeleiden we je graag op deze transformerende reis.

We bepalen samen welke richting we uitgaan aan jouw tempo.

bottom of page